Itinerari

Català Español Français English
Sortida 8:00 – Platja del Port de Llançà (Instal·lacions del Racó de la Platja del Port).Els participants han de ser allà dues hores abans de la sortida
Arribada Aparcament Rafael Estela – Llançà.
Distancia 87,27, kilòmetres
Temps Màxim 24 hores

RUTA:

PORT DE LLANÇÀ – CAP DE RAS- GARBET – PUIG D’ESQUER – COLL DE LES PORTES – SANT SILVESTRE – VALLETA- OFICINA DE TURISME –- GR 11- SANT SALVADOR DE SAVERDERA- PANÍ – CALA JONCOLS – CADAQUÉS – PORTLLIGAT – FAR DE CAP DE CREUS – GR11 – PORT DE LA SELVA – GR 92 – PORT DE LLANÇÀ – PLAÇA MAJOR DE LLANÇÀ

MARQUES DE LA MARXA:

MAPES DE LA MARXA:

Podeu veure’l a Garmin >>>> Track de la Marxa

Podeu veure’l a Wikilock >>>> Track de la Marxa

Gràfic de l’Altimetría de la Marxa

Descripció de la ruta:

L’itinerari d’enguany començarà al Port de Llançà des d’on s’anirà fins a Cap de Ras i Platja de Garbet. Tot seguit, s’abandonarà la costa per endinsar-se cap a les muntanyes, assolint el Puig d’Esquer, on trobarem unes vistes impressionants de tota la banda nord del Cap de Creus.

D’allà es davallarà per la carena fins al Mas Patiràs, enllaçant al GR 11, que ens portarà fins a Sant Silvestre i Valleta per retornar de nou a Llançà, concretament a l’Oficina de Turisme. Després es continuarà per el camí que condueix a Roca Miralles fins arribar a l’imponent Monestir de Sant Pere de Rodes i ascendir a les runes del Castell de Sant Salvador, mirador excepcional d’aquestes contrades.

En deixar la cresta, creuarem per la carretera que va de Roses a Cadaqués, i anirem fins a la Cala Joncols, on retrobarem, de nou el mar. D’aquí ens dirigirem cap al nord, a Cadaqués i a Port Lligat, per anar a cercar el Camí de Ronda.

Un cop superat el Cap de Creus, ens dirigirem cap al Mas Vell i Sant Baldiri direcció Port de la Selva. Resseguint el Camí de Ronda de Port de la Selva a Llançà, cala a cala, s’arribarà a la població de Llançà, i es finalitzarà la marxa a la Plaça Major de la Vila.

Ruta de seguretat: 

S’ha preparat una ruta de seguretat en cas de mal temps, que modifica el itinerari. Es pot veure en groc a la sigüent imatge.

Podeu veure’l a Garmin >>>> Track de l’Alternativa B

Deixa un comentari